Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.
Butiker/ Färgelanda Bygghandel

OM OSS

Du vet precis hur det känns när du har startat ett projekt. När allt finns framför dig och det bara finns möjligheter. Allt är på plats så det är bara att ta sats. Det är bara att bygga och låta din dröm bli sann.

När du ska bygga bra, ja då är BOLIST att föredra. Här finns alla tillbehör och material till dina projekt. Förutom ett brett sortiment av bra produkter erbjuder vi också kunskap, service och goda råd. Kom till din lokala bygg- och järnhandel, Färgelanda Bygghandel.

VI ERBJUDER

  • Utlämning av varor du beställt från BOLIST.se

BESÖKSADRESS

Krämarvägen 3
45832 Färgelanda

KONTAKTUPPGIFTER

0528-241500

camilla@fargelandabygghandel.se

ÖPPETTIDER

Vardagar 07:00–17:00
Lördag 10:00–13:00
Söndag Stängt

Måla om fasaden

Förutom att skydda mot väder och vind ska färgen skapa rätt stil och uttryck för huset. Att välja rätt kulör och rätt typ av färg är inte alltid det lättaste, men besök ditt närmaste BOLIST-varuhus så får du all hjälp du behöver. Något som det inte får slarvas med är grundarbetet. Se till att skrapa bort allt som sitter löst och tvätta ordentligt med lämpligt tvättmedel. Sedan kan du välja antingen en färg som kombinerar grund- och täckfärg eller så väljer du en separat grundfärg först. Var noga med att måla alla ändar och särskilt utsatta delar med impregnerande grundolja.

Läs mer om kampanjen

Högtryckstvätten – en riktig multimaskin

En modern högtryckstvätt är en mycket användbar och mångsidig maskin. Det finns dessutom massor av fiffiga tillbehör som gör högtryckstvätten ännu smartare. Vid altantvätt rekommenderas att alltid använda den roterande altantvättborsten. Med hjälp av en högtryckstvätt tar du även enkelt hand om bilen, båten, cykeln och trädgårdsmöblerna. Hos BOLIST finns högtryckstvättar för alla behov, från Kärcher och Nilfisk.

Läs mer om kampanjen

Värme och kyla i sommar!

Du kan få det precis som du vill, och årstiden kräver. Med en elektrisk terrassvärmare blir det varmt och skönt på altanen och terrassen. Det finns både stående, tak- och vägghängda. Och med en behändig AC kan du svalka dig under varma dagar. Den svenska sommaren kan ju som bekant vara lite omväxlande, så bäst att vara redo för alla temperaturer.

Läs mer om kampanjen

Bygg en murad grill

Tänk vad lyxigt och kul att kunna bjuda på grillade läckerheter från din egenbyggda grill. Bara att sätta igång. Med lättklinkerblock får du en stadig och ganska lättbyggd grill som funkar att grilla på året om. Fundera på var grillen ska placeras och tänk på hur vinden oftast blåser så att du slipper få in röken i huset. Det kan vara praktiskt att ha grillen i närheten av uteplatsen och bygger du en större grillplats så kan fler hjälpa till med matlagningen och det är ju trevligt.Och självklart kan du rådfråga din BOLIST-butik.

Läs mer om kampanjen

Skyddsutrustning och arbetskläder

Det finns två saker man aldrig ska tumma på, säkerhet och kvalité. Att använda rätt skydd är något du kommer tacka dig själv för om olyckan skulle vara framme. Ett par hantverksbyxor med rejäla fickor och ett par skyddsskor bör finnas i var hemmafixares garderob. Passa på att spana in vårt utbud av arbetskläder anpassade för väder och vind.

Läs mer om kampanjen

Allt för ditt byggprojekt!

Hitta verktygen, maskinerna och tillbehören du behöver för alla dina byggprojekt under 2022. Just nu har vi bra priser på kvalitetsverktyg från HiKOKI, städprodukter från Kärcher och en värmefläkt specialanpassad för byggen från Gelia. Välkommen in i något av våra byggvaruhus så hjälper vi dig med frågor och tips om ditt projekt!

Läs mer om kampanjen

Hur mår altanen och utemöblerna?

Visst är det härligt med en altan. Den kan många gånger bli som ett extra vardagsrum, men det gäller att ta hand om den. Detsamma gäller förstås även utemöblerna. Väl omhändertagna träprodukter håller längre och träprodukter utomhus är hårt utsatta. Rengör och olja in så ökar du hållbarheten betydligt.

Läs mer om kampanjen

Dags att tända grillen

Oavsett om du föredrar kol eller gasol så är grillsäsongen här. Äntligen, säger många av oss. Grillning har verkligen blivit enormt stort och utbudet av grillar är i princip oändligt. För ett lyckat grillresultat spelar det mindre roll om du väljer kol eller gasol. Njut av din grillning, det blir gott! Och spana in tillbehören här som kan ta grillningen till nya nivåer.

Läs mer om kampanjen

Väck din inre trädgårdsmästare

För att få en vacker och grönskande trädgård behöver man lägga ner lite jobb. Men det är roligt jobb och väldigt belönande. Nu är det dags att ta tag i alla trädgårdsbestyr och börja påta på allvar. Så grönsaker, förodla blommor och förbereda trädgårdslandet. Juni, juli och augusti är också en bra tid att beskära många av våra träd och vedartade växter. Precis som vanligt hittar du allt du behöver för trädgården hos BOLIST.

Läs mer om kampanjen

Kom in och prata tak med oss

BOLIST har ett brett sortiment av många olika takmaterial och allt som kan behövas för montering och underhåll. Det är också viktigt att taket är säkrat för att undvika skador för dem som vistas på och i närheten av huset. Titta in till din närmaste BOLIST-butik så berättar vi mer och tar gärna fram en kostnadsuppskattning.

Läs mer om kampanjen

Klart att du kan bygga en altan

Det kanske låter som ett oöverstigligt projekt att bygga en altan, men det är det inte för de flesta. Det finns massor av råd och tips att få hos närmaste BOLIST. Se till att utrusta dig med tid, tålamod och rätt verktyg så är du en bit på väg. Fundera på hur altanen ska se ut och hur den ska användas. Ett bra tips är att inte bygga en för liten altan, när du ändå är igång och bygger.

Läs mer om kampanjen

Batteri på köpet!

Köp valfri 18V produkt från BLACK+DECKER och få ett batteri på köpet! För att få ett batteri på köpet, registrera ditt kvitto på batteryforfree.eu/bolist Tips från oss: En fördel med att köpa alla verktyg från samma tillverkare är att det går att använda samma batteri och laddare till alla dina maskiner. Ekonomiskt, praktiskt och miljösmart.

Läs mer om kampanjen

Fynda till riktigt bra priser!

Hos oss är det aldrig långt till ett bra pris. Klicka hem produkterna du behöver redan idag. Eller besök något av våra varuhus så hjälper vi dig med allt som rör ditt projekt.

Läs mer om kampanjen

BESÖKSADRESS

Krämarvägen 3
45832 Färgelanda

KONTAKTUPPGIFTER

0528-241500

camilla@fargelandabygghandel.se

ÖPPETTIDER

Vardagar 07:00–17:00
Lördag 10:00–13:00
Söndag Stängt