Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

S:T Eriks

Vi jobbar med sten och betong, naturliga och extremt hållbara material som vi omvandlar till markbeläggning, mur- och gatstenar, VA-system och takpannor som klarar av ett krävande nordiskt klimat, både idag och imorgon. Vi har lyckats behålla en ledande position genom att erbjuda de mest innovativa produkterna sedan starten 1888. Vi uppnår detta genom att jobba konstant med produktutveckling och alltid nära våra beställare.

 • Takpannan som klarar alla klimat

  Takets syfte är att hålla värmen inne men regn och rusk ute. När taket inte längre lever upp till de hårda krav som vårt klimat kräver är det dags att lägga ett nytt tak och byta ut takpannorna. Sällan är det bara huset eller själva huskroppen som är fint, takpannorna ska gå ihop med husets karaktär, omgivning och naturligtvis även den personliga smaken. Att lägga nytt tak ökar även värdet på huset, samtidigt som det bidrar till lägre uppvärmningskostnader. Ett vackert tak gör skillnad, både ekonomiskt och estetiskt.

  Välkommen in att hitta din favorit du också!

 • Betongpanna Mjöbäck Blank, 2-kupig Svart/Tegelröd

  Mjöbäck blank-takpannans främsta kännetecken är den vackra lystern. Hemligheten sitter i ytbehandligen och dess sammansättning av bindemedel och färg. Detta resulterar i en ökad slitstyrka och markant förstärkt glans.

 • Nockpanna Mjöbäck blank MP401 Svart/Tegelröd

  Nocken blir kronan på verket!

Hitta din närmaste butik som säljer betongtak