Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

NorDan

NorDan AB ingår i NorDan Gruppen, en av Europas ledande tillverkare av fönster, dörrar och smarta tillbehör. Sedan starten 1926 har både företaget och det större samhället genomgått betydande förändringar, men en sak förblir densamma: NorDan är ett familjeägt företag och drivs av samma grundläggande värderingar som när det grundades.

  • Marknadens mest kompletta fönsterproducent

    Bra lösningar handlar ofta om mer än bara en specifik produkt. Känslan av kvalitet är resultatet av innovation, tester och många andra faktorer som tillsammans skapar fönstret som levereras. Därför erbjuder NorDan ett komplett utbud av fönster som inte bara fungerar bra, de är även tillverkade med hänsyn till livskvalitet, energibesparing och miljö. Som leverantör av ansvarsfulla lösningar designar och tillverkar vi produkter för att utmana vad som är möjligt - vi tillverkar framtidens fönster.

  • Spröjs ger ditt hus karaktär

    För att ge fasaden det uttryck du letar efter kan olika typer av postar och spröjs skapa den estetik du söker. En genomtänkt spröjsning ger ditt hem det där lilla extra. Hos NorDan har du stora möjligheter att skapa exakt det uttryck din fasad söker.

  • Det är svårt, nästan omöjligt, att visa alla utformningsmöjligheter våra spröjslösningar erbjuder. Förutom att du skall välja utformningen på spröjsen behöver du också bestämma vilket typ av spröjs du vill ha. Vill du bevara ett kulturellt värde väljer du med fördel fasta spröjs som ger ett äkta genuint intryck, vilket speglar husets tidperiod. Bygger du däremot ett helt nytt hus där du önskar fönster som är lätta att putsa kan du med fördel välja löstagbara utanpåliggande spröjs eller spröjs mellan glas.

  • För att välja spröjstyp och utformning är det alltså viktigt att tänka på vad som passar dig bäst, vilket uttryck du vill att fasaden skall ge samt vilka estetiska som praktiska fördelar du vill att dina fönster skall ha.

    Låt dig inspireras och läs mer på www.nordan.se

Hitta din närmaste butik som säljer fönster från NorDan