Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Hos din lokala BOLIST-butik

Vilken list föredrar du?

Att välja rätt list kan vara en utmaning. Stilarna är många och kombinationerna av olika lister är nästintill oändliga. Klassiskt, elegant, funkis, lantligt, modernt. Vilken list du väljer är avgörande för karaktären på ditt rum. Därför har Moelven satt ihop en listguide som gör valet enklare för dig.

Hitta min närmaste butik
 • Kronan på verket

  Listen är kronan på verket på ditt byggprojekt. Vilken list du väljer är avgörande för karaktären på ditt rum. Klassiskt, elegant, funkis, lantligt, modernt – ja du väljer stil själv.

 • Anna - traditionell och karismatisk

  Bli inspirerad av foder och sockel Anna som har en tydlig profilering och passar en ombonad stil. Listen har smyckat svenska hem sedan början av sekelskiftet

 • Klara - tidlös och elegant

  Foder och sockel Klara tar för sig lite extra. Med sin djupa och breda profilering passar i stilen i rum med en tidlös och elegant stil. Klara är en av de högsta golvsocklarna i Moelvens sortiment, upp till 12 cm hög..

 • Stina - enkel och traditionell

  Stina passar hemma hos dig som söker den bearbetade effekten hos en profilerad list och det enkla uttrycket hos en slät list. En förhöjning av det minimalistiska med personlig charm. Profilen var vanlig i svenska hemmens nationalromantik under 1920-talet.

 • Slät - stilren och modern

  Med foder och sockel i slät profil ramar du stilrent in ett avskalat hem. En enkel och modern list som smälter in mer än tar plats i rummet. Välj en bredare slät list för att låta listen ta för sig lite extra. Maximal minimalism så att säga. Den släta listen kommer från 1950-talets funktionalism.

 • Se mer av Moelvens sortiment

Hitta din närmaste butik som säljer lister