Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Plåttak från Plannja

Hos oss på BOLIST hittar du Plannjas tak och tillbehör som skyddar ditt hus i alla lägen – höststormar, snöoväder och heta sommardagar. Vi har ett stort urval av takprofiler och kulörer för att du enkelt ska kunna hitta ett tak som matchar ditt hus perfekt – oavsett miljö.

 • Ge ditt hus ett lyft med ett av våra plåttak.

  Du kan lätt hitta ett tak som passar ditt hus – vi har ett stort utbud av olika profiler och mängder av snygga kulörer. Vårt breda och funktionella sortiment i stål och aluminium ger stor valfrihet för alla typer av tak. Nedan finns några av våra mest populäre profiler.

  Plannja Trend

  Plannja Trend är ett lättmonterat tak med klickfunktion och dold infästning som ger ditt hus ett extra lyft. Profilen finns i både stål och aluminium och kan användas på både tak och fasad.

 • Plannja Royal

  En takpanna med plåtens alla fördelar. Dess formspråk uttrycker en enkupig takpannetradition, fast i modern tappning. Detta tak är en storsäljare som finns i flera kulörer, med all säkerhet också en som passar dig och ditt hus. Plannja Royal tillverkas även i resistent aluminium som är särskilt lämpad för kustnära hus.

 • Plannja Pannplåt

  Plannja Pannplåts diskreta profilering smälter väl samman med släta fasader, stora fönster och linjespel av trä och metall. Just nu upplever vår Pannplåt en renässans. Dels för att den ofta rekommenderas inom restaureringar och byggnadsvård, dels för att den harmonierar med den populära ladshusstilen. Plannja Pannplåts diskreta profilering smälter väl samman med släta fasader, stora fönster och linjespel av trä och metall.

 • Plannja 20-105

  Vår klassiska 20-profil efterfrågas helt enkelt av alla som vill ha en funktionell beklädnad av väggar och tak, både inomhus och utomhus. Den finns i ett brett utbud av kulörer och ytbehandlingar och är den mest använda plåtprofilen som man ser på allt från klassiska ladugårdar till moderna byggnader.

 • Plannja Sinus 18 och 51

  Sinus är en tak- och fasadprofil som tillför ett estetiskt uttryck i sig själv eller kombinerat med andra material. Sinus böljande linjespel passar för fasad men också för tak. Den vackra plåtprofilen används interiört och exteriört på kommersiella fastigheter och varför inte som spännande accent på villan? Profilen finns i profilhöjden 18 mm och 51 mm.

Hitta din närmaste butik som säljer plåttak från Plannja