BOLIST

Julbelysning från Gnosjö Konstsmide

I över 75 år har familjen Johansson drivit Konstsmide från huvudkontoret i de småländska skogarna, med fokus på kvalitét, design och säkerhet. År 1983 lanserade vi världens första slinga med en svagströmstransformator, något som revolutionerade säkerheten för julgransbelysning utomhus. Några år senare, 1995, var vi först med LED-ljusslingan som drastiskt sänkte energiförbrukningen och ökade livslängden i slingan.

missing tag

Julstämning hittar du i din BOLIST Järnhandel!

Gnosjö Konstsmide

Pappersstjärna vit 40x65 cm metallfot sv.kbl E14 230V/IP20

Gnosjö Konstsmide

2-D Svart träd 150 cm 200 amber LED, frostad. 24V/IP44

Gnosjö Konstsmide

Elljusstake 7 ljus LED trä matt vit 6xAA

Gnosjö Konstsmide

B/O Mekanisk juldekoration, Tomte&barn, 11 LED, musik 3xAA

Gnosjö Konstsmide

B/O Grankrans 40 cm, 25 amber LED. Timer 9h 4xAA

Kvalité är viktigt för Gnosjö Konstsmide

Eftersom ett traditionellt svenskt år kan bestå av regn, hagel, snö, vind, och ibland även sol, är det vad Gnosjö Konstsmide tar med sig när dem utvecklar och testar produkter. Med 75 års erfarenhet vet dem vad en produkt ska tåla, hur den ska lysa och vilka material som krävs för att uppnå detta.

Gunnar Johansson startade Konstsmide 1942 och det är fortfarande i hans entreprenörsanda som företaget idag drivs vidare. Dem är specialiserade inom vårt område och strävar efter att vara det självklara valet inom jul- och utomhusbelysning med ständig fokus på hög kvalitet, funktionalitet och design.

Brett utbud av jul- och utomhusbelysning

Konstsmide erbjuder ett brett sortiment av jul- och utomhusbelysning med fokus på smart formgivning och hållbarhet. Oavsett om du vill ha en modern, klassisk eller tidlös design på din jul eller ditt hus har Konstsmide någonting för dig! Konstsmide lyser upp din väg från bilen på uppfarten hela vägen in till julgranen i vardagsrummet.

missing tag